قناری قرمز 

قناری قرمز دو نوع میباشد نوع اول حاصل از جفت گیری قناری با پرنده سیسکین قرمز و نوع دوم با خورانیدن مواد غذایی رنگی آماده و تجارتی و یا  فلفل دلمه قرمز رنگ  در زمان پرریزی .ایجاد رنگ با روش دوم دوام ندارد و در فصل بعد از بین میرود . در روش اول پرنده سیسکین نر که قسمتی از بدنش به رنگ قرمز است با قناری ماده جفت اندازی شده و قناری قرمز حاصل میشود تنها عیب آنها در این است که نسل این جوجه ها کوچک است و با بزرگ تر شدن پرنده  کم رنگ میشوند . اما درنوع دوم چنانچه در زمان پرریزی فلفل دلمه قرمز رنگ یا کلم قرمز یا چغندر به قناری داده شود  پرهایش قرمز میشود ولی همانطور که گفته شد این رنگ قرمز دوامی نداشته و در فصل پرریزی بعدی اگر خورانیدن غذای رنگی تکرار نشود پرنده به رنگ طبیعی خود باز میگردد . ضمنا در فصل پرریزی هرچه بیشتر مواد رنگی در دسترس قناری قرار گیرد پررنگتر خواهد شد . البته ضروری است توجه فرمایید که مصرف بیش از حد فلفل دلمه و همچنین  مواد غذایی تجارتی  موجب ایجاد ناراحتی گوارشی در پرنده خواهد بود .



تاريخ : شنبه ٢٠ تیر ۱۳۸۸ | ۱٠:٠٧ ‎ب.ظ | نویسنده : علی ملکوتی | نظرات ()
.: Weblog Themes By VatanSkin :.